Επικαιροτητα

Κ. Τζιούμης: Θωρακίζουμε την Τρίπολη-Λύνουμε χρόνια προβλήματα (pics-vd)

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Στην περιοχή Φιλικών, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη αντιπλημμυρικό έργο, βρέθηκε την Τρίτη 9 Μαΐου ο δήμαρχος Τρίπολης. 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ένα από τα σημαντικότερα έργα υποδομής στην πόλη της Τρίπολης. Πρόκειται για το αντιπλημμυρικό έργο προϋπολογισμού 2.500.000 €, το οποίο είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Την περιοχή Φιλικών, όπου εξελίσσονται οι εργασίες, επισκέφθηκε την Τρίτη (9/5/2023), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο δήμος,

Ο κ. Τζιούμης υπογράμμισε ότι: "είναι ένα έργο πολύ σημαντικό διότι θα προσφέρει αντιπλημμυρική προστασία, σε περιοχές της πόλης (από την περιοχή Φιλικών ως το γήπεδο του Αστέρα) που έχουν ταλανιστεί από πλημύρες. Παράλληλα, θα βελτιώσει τη λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού, αφού θα διαχωρίζονται τα όμβρια από τα λύματα.

Ήταν ζητούμενο επί πολλά χρόνια από τους κατοίκους, αλλά και από την ΔΕΥΑΤ. Όταν ολοκληρωθεί, σε περίπου ένα χρόνο από τώρα, θα λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα της περιοχής. Συνεχίζουμε με έργα υποδομής".

Από την πλευρά του, ο Τεχνικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΤ κ. Κώστας Μανδρώνης αναφέρθηκε στη σημασία του έργου, κάνοντας λόγος για ορθολογικότερη λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.