Επικαιροτητα

Διακοπή ρεύματος στην Τρίπολη

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί στην Αρκαδία και συγκεκριμένα στα χωριά Στενό, Νεοχώρι και Παρθένι.

 

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.


Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.


Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.


Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

 

Ακολουθεί ο πίνακας με τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στα χωριά Στενό, Νεοχώρι και Παρθένι:

 

 

 

Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 2.765 ευρώ.
Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 2.765 ευρώ.
Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 2.765 ευρώ.
Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 2.765 ευρώ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.