Επικαιροτητα

Στο υπό κατασκευή αναρριχητικό πάρκο Νεστάνης ο Κ. Τζιούμης

Φωτογραφία: tripolis.gr

Στις δηλώσεις του ο δήμαρχος Τρίπολης έκανε λόγο για "δυναμικό πόλο ανάπτυξης και προσέλκυσης νέων επισκεπτών".

Το αναρριχητικό πάρκο της Νεστάνης, το οποίο βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής – υλοποίησης, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με ανθρώπους του ΕΟΣ Τρίπολης.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Τζιούμης, σημείωσε: "Η κατασκευή του αναρριχητικού πάρκου Νεστάνης προχωρά. Στόχος να εξελιχθεί σε δυναμικό πόλο ανάπτυξης και προσέλκυσης νέων επισκεπτών στον Δήμο Τρίπολης.

Πρόκειται για μια εξαιρετική προσπάθεια, την οποία η δημοτική αρχή Τρίπολης στήριξε από την πρώτη στιγμή και εξακολουθεί να στηρίζει έμπρακτα.

Η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας είναι ένας διαρκής στόχος, για τον οποίο δεν πρέπει να εφησυχάζουμε ποτέ.

Αξιοποιούμε κάθε συγκριτικό μας πλεονέκτημα, αναδεικνύουμε τις ξεχωριστές υποδομές και προσκαλούμε τους επισκέπτες να γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου μας".

Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το πάρκο, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Παπαδάτο, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο δήμος.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.