Επικαιροτητα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών

Φωτογραφία: Αρχείου arcadia938

Aπευθύνεται σε Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στον Αγρό-Διατροφικό Τομέα- MBA in AGRI-FOOD

Το βασικό συγκριτικό πλεονέκτημα του προγράμματος MBA in Agri-Food Sector είναι ότι προσφέρει στους φοιτητές και φοιτήτριές του την δυνατότητα να αποκτήσουν ειδικές γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες που αφορούν στην διοίκηση επιχειρήσεων, τα οικονομικά του κλάδου, τη συμπεριφορά των καταναλωτών, αλλά και την παραγωγή και εμπορία αγροτικών προϊόντων και την τεχνολογία τροφίμων έτσι ώστε ως απόφοιτοι να είναι σε θέση να οικοδομήσουν μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία ή να εξελιχθούν σε υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη ιδιωτικών επιχειρήσεων, δημοσίων οργανισμών και συνεταιρισμών.

Απονεμόμενος τίτλος

Το ΔΠΜΣ απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΜΣ) στην «Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στον Αγρό-διατροφικό τομέα», «MBA in Agri-Food Sector»

Διάρκεια

Η χρονική διάρκεια για την απονομή του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ορίζεται σε τρία (3) εξάμηνα. Στο τρίτο εξάμηνο θα πραγματοποιηθεί η εκπόνηση της Διπλωματικής Διατριβής.

Τόπος διεξαγωγής διαλέξεων

Οι διαλέξεις θα πραγματοποιούνται στην Τρίπολη, στις αίθουσες του Τμήματος ΔΕΤ. Ένα μεγάλο μέρος των διαλέξεων πραγματοποιούνται και από απόσταση και σε πραγματικό χρόνο. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου 2023.

Δίδακτρα

Τα συνολικά δίδακτρα είναι 3.300€. Η καταβολή γίνεται σε τρεις δόσεις. Θα εφαρμοστούν οι εξαιρέσεις διδάκτρων και ποσοστώσεων που προβλέπεται για τα μεταπτυχιακά προγράμματα.

Αιτήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι /ες μπορούν να στείλουν την αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. έως 31 Ιουλίου 2023:

1. Υπογεγραμμένη αίτηση υποψηφιότητας (επισυνάπτεται)

2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα

3. Αντίγραφα προπτυχιακών τίτλων σπουδών.

4. Αντίγραφα μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών.

5. Πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας

6. Φωτοτυπία δύο όψεων, της αστυνομικής ταυτότητας του υποψηφίου

7. Δύο (2) φωτογραφίες

8. Συστατική επιστολή (προαιρετικά)

9. Αποδεικτικά τουλάχιστον καλής γνώσης της αγγλικής γλώσσας που είναι αποδεκτά από το ΑΣΕΠ (https://www.asep.gr/guide/1E_2020/englishproof.html).

Διαδικασία αξιολόγησης αιτήσεων

Η Επιτροπή Αξιολόγησης αποτελείται από μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Γεωπονίας και του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, βαθμολογεί τον/την κάθε υποψήφιο/α με βάση συγκεκριμένα κριτήρια και τον/την καλεί για συνέντευξη (Σεπτέμβριο) ώστε να σχηματίσει πληρέστερη και ολοκληρωμένη άποψη.

Επικοινωνία

E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

T: 2710 230139 (Γραμματεία Τμήματος) καθημερινά 10:00-13:00

Ο Διευθυντής του Δ.Π.Μ.Σ.

Αναπληρωτής Καθηγητής Δημήτριος Πετρόπουλος

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.