Επικαιροτητα

Πέθανε η διάσημη τραγουδίστρια Τina Turner

Φωτογραφία: tvxs.gr

Πέθανε σε ηλικία 83 ετών η πασίγνωστη τραγουδίστρια Tina Turner.

Η διάσημη τραγουδίστρια εξέπνευσε στο σπίτι της στη Ζυρίχη της Ελβετίας μετά από «μάχη» με μακροχρόνια ασθένεια.Σε ανακοίνωσή του, ο εκπρόσωπός της ανέφερε: «Η Tina Turner, η "Βασίλισσα του Rock'n Roll" πέθανε ειρηνικά σήμερα σε ηλικία 83 ετών, μετά από μακρά ασθένεια, στο σπίτι της στο Kusnacht κοντά στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Μαζί της, ο κόσμος χάνει έναν θρύλο της μουσικής και ένα πρότυπο».

Ήταν μία από τις από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της pop μουσικής, γνωστή για τις επιτυχίες της όπως το “What’s Love Got to Do with It” και το “(Simply) The Best”.

Σημειώνεται ακόμη πως αποτελεί από τις καλλιτέχνιδες με τις περισσότερες πωλήσεις δίσκων στον κόσμο, αφού έχει πουλήσει πάνω από 200 εκατομμύρια δίσκους και singles παγκοσμίως.

Πηγή: tvxs.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.