Επικαιροτητα

Δήμος Τρίπολης: Συνεδρίαση Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης

Φωτογραφία: Αρχείου arcadia938

 Τετάρτη 31 Μαϊου - Δημαρχείο Τρίπολης 

Σας καλούμε την 31η Μαΐου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «καφέ μπαρ», στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία Γεωργακόπουλος Γεώργιος του Παναγιώτη, που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 55 στην Τρίπολη.

Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Εστιατόριο – Καφετέρια – Ζαχαροπλαστείο με παροχή σερβιρίσματος – Καφέ μπαρ – Λιανικό εμπόριο καφέ, τσαγιού και μπαχαρικών», στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία Π. Κούρος – Ι. Κουτσιαράς Ο.Ε., που βρίσκεται επί της οδού Νεομάρτυρος Δημητρίου 7 στην Τρίπολη.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.