Επικαιροτητα

ΑΣΕ - ΠΑΜΕ: Σταματήστε να παίζετε με τα νεύρα των μαθητών

Φωτογραφία: Αρχείου arcadia938

Είχε πέσει η πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων σε όλα τα σχολεία της  Ελλάδας.

Από νωρίς το πρωί έχει πέσει η πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων και σε όλα τα σχολεία σε όλη την Ελλάδα τα σχολεία αδυνατούν να βγάλουν θέματα προκειμένου να ξεκινήσουν οι εξετάσεις.

Το Υπουργείο Παιδείας έχει αφήσει χιλιάδες εκπαιδευτικούς που έχουν πάει στα σχολεία από τις 6:30 το πρωί να περιμένουν να κληρωθούν τα θέματα και χιλιάδες μαθητές καρφωμένους στα θρανία τους να περιμένουν πότε θα ελεήσουν να φτιάξουν το σύστημα εντείνοντας την αγωνία τους, για το πότε θα δώσουν το μάθημα.

Είναι δε, τόση η επιμονή τους στο συγκεκριμένο μέτρο που δε δίνουν μια απλή οδηγία, οι εξετάσεις να γίνουν με θέματα που θα βάλουν οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί.

Αν δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί το απλό αυτό ζήτημα στις ενδοσχολικές εξετάσεις μπορεί κανείς να φανταστεί τι θα γίνει σε κάτι παρόμοιο στις Πανελλαδικές εξετάσεις που θα ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες.

Εδώ και τώρα σταματήστε να παίζετε με την αγωνία και τα νεύρα των μαθητών!

ΔΤ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.