Επικαιροτητα

Θερμά συγχαρητήρια του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για το Tdex

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Δράσεις και εκδηλώσεις σαν κι αυτήν  δίνουν πνοή στην περιοχή μας και τονώνουν την  τοπική οικονομία, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα και απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη γιορτή διάδοσης ιδεών  στην Τρίπολη.

Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Τρουπής και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας συγχαίρουν θερμά τους υπεύθυνους της ομάδας του TdexKlonatzidika, για την άρτια και υποδειγματική διοργάνωση του event. 

Άνθρωποι της διανόησης, της παρακίνησης, της επιχειρηματικότητας, του καλλιτεχνικού κόσμου μίλησαν για διάφορες ιδέες οι οποίες, που αποτέλεσαν «τροφή» για το μυαλό του κάθε θεατή και τον οδήγησαν σ’ έναν δημιουργικό προβληματισμό. 

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ως Diamond χορηγός, επιβεβαιώνει τη συνεισφορά του στην προώθηση της επιχειρηματικότητας και της δημιουργίας ειδικά όταν πίσω από αυτές υπάρχουν νέοι.

Δράσεις και εκδηλώσεις σαν κι αυτήν που έφεραν εις πέρας με τρόπο παροιμιώδη και αψεγάδιαστο δίνουν πνοή στην περιοχή μας και τονώνουν την  τοπική οικονομία, καθώς στην πόλη της Τρίπολης βρέθηκε πλήθος κόσμου.

Ας «εκμεταλλευτούμε» την πολυπραγμοσύνη των νέων οι οποίοι, όπως μας απέδειξαν, μπορούν να κάνουν θαύματα εάν τους δώσουμε λίγο χώρο. Eύχομαστε ολόψυχα να ακολουθήσουν και άλλες επιτυχίες στο μέλλον.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.