Επικαιροτητα

Τζιούμης: "Δημιουργούμε υποδομές που διευκολύνουν τους δημότες, αλλά και τους επισκέπτες μας"

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Στην υπογραφή συμφωνητικού, για το έργο "Βελτίωση οδού πρόσβασης στην Ι. Μ. Επάνω Χρέπας", συνυπόγραψαν, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, με τον ανάδοχο κ. Αναστάσιο Κεχαγιά.

Πρόκειται για έργο με προϋπολογισμό 100.906,45 ευρώ με το οποίο προβλέπεται να γίνουν εργασίες βελτίωσης υφιστάμενης δημοτικής οδού η οποία θα διευκολύνει την πρόσβαση προς την Ιερά Μονή Επάνω Χρέπας του Δήμου Τρίπολης.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι 180 ημέρες.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Τζιούμης, σημείωσε: "Υπογράψαμε για την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου που θα βελτιώσει την πρόσβαση στη Μονή Επάνω Χρέπας, η οποία διαρκώς υποδέχεται πλήθος επισκεπτών.

Η δημοτική μας αρχή αφουγκράζεται τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και αξιοποιεί κάθε δυνατότητα για να προχωρήσει έργα που διευκολύνουν τους δημότες, αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής μας.

Ο θρησκευτικός τουρισμός είναι μια σημαντική πηγή προσέλκυσης επισκεπτών στην περιοχή μας και ο Δήμος Τρίπολης προσπαθεί να δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές υποδομές προς την κατεύθυνση αυτή".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.