Επικαιροτητα

Τζιούμης: "Σύγχρονες παιδικές χαρές για τους μικρούς μας δημότες σε όλο τον Δήμο Τρίπολης"

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Στην υπογραφή συμφωνητικού για την προμήθεια εξοπλισμού αναβάθμισης παιδικών χαρών του Δήμου Τρίπολης προχώρησε ο Δήμαρχος κ. Κώστας Τζιούμης με την κα. Κατερίνα Κατσιρούμπα (εταιρεία Κ. Κατσιρούμπα και ΣΙΑ ΕΕ).

Πρόκειται για την προμήθεια εξοπλισμού αξίας 232.197,44 € που αφορά τις παιδικές χαρές της Τ.Κ. Λεβιδίου, Τ.Κ. Αγίου Κωνσταντίνου, Τ.Κ. Στενού, Τ.Κ. Ελαιοχωρίου, Τ.Κ. Πελάγους και της συντήρησης της παιδικής χαράς Θεοκρίτου του Δήμου Τρίπολης.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, αναφέρει: "Αποτελεί χρέος μας να εξασφαλίζουμε ασφαλείς συνθήκες στις παιδικές χαρές του Δήμου μας.

Σήμερα, υπογράψαμε για την προμήθεια νέου εξοπλισμού που αφορά παιδικές χαρές της πόλης και των χωριών μας.

Σε όλη τη διάρκεια αυτής της θητείας μας, αναβαθμίζουμε τις παιδικές χαρές και εξασφαλίζουμε τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, ώστε οι μικροί μας δημότες να απολαμβάνουν αυτούς τους χώρους διασκέδασης σε όλο τον Δήμο Τρίπολης".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.