Επικαιροτητα

"Προχωράμε σε ουσιαστικά βήματα ενίσχυσης της εξωστρέφειας του Δήμου Τρίπολης"

Φωτογραφία: tripolis.gr

Ο Κώστας Τζιούμης με αφορμή τη συμμετοχή του Δήμου Τρίπολης σε έκθεση στην Κίνα.

Στην έκθεση China International Big Data Industry Expo (Big Data Expo) συμμετείχε ο Δήμος Τρίπολης. Πρόκειται για την πρώτη έκθεση στον κόσμο, με θέμα τα μεγάλα δεδομένα.

Η έκθεση Big Data Expo δεν έχει εξελιχθεί απλώς σ' ένα σημαντικό γεγονός για τη βιομηχανία των μεγάλων δεδομένων, αλλά και μια μεγάλη ευκαιρία για τον κόσμο να μοιραστεί τις ευκαιρίες ανάπτυξης της ψηφιακής οικονομίας και να εξερευνήσει από κοινού νέους μοχλούς ανάπτυξης και αναπτυξιακά μονοπάτια.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, τονίζει: "Στον Δήμο Τρίπολης προχωράμε σε ουσιαστικά βήματα ενίσχυσης της εξωστρέφειας. Αυτό το σκοπό είχε η συμμετοχή μας στην έκθεση Big Data Expo 2023, στην Κίνα. Μία έκθεση που αποτελεί ένα γεγονός, παγκόσμιας εμβέλειας. Πιστεύουμε στην καινοτομία που θα φέρει ένα καλύτερο μέλλον.

Στον Δήμο Τρίπολης υπογράψαμε τη συνεργασία με τον Δήμο Guiyang με στόχο να υλοποιήσουμε δράσεις σε τεχνολογικό, εμπορικό και τουριστικό επίπεδο".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.