Επικαιροτητα

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Τ.Κ. Κανδήλας

Φωτογραφία: facebook/Κανδήλα

Με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ο κ. Ευσταθίου κάνει λόγο για προσωπικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Αγαπητοί/ές συμπατριώτες/τισες.

Τον Μάιο του 2019, μου κάνατε την τιμή, δείχνοντας μου εμπιστοσύνη με την ψήφο σας, να με αναδείξετε Πρόεδρο του Συμβουλίου της Τοπικής μας Κοινότητας, πιστεύοντας ουσιαστικά και συστρατευόμενοι, στο κοινό μας όραμα για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.

Όλα αυτά τα χρόνια, παρά τις απρόβλεπτες δυσκολίες που παρουσιάσθηκαν, με την βοήθειά σας, επιχειρήσαμε και καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε πλήθος από έργα, μικρά και μεγάλα, καθημερινά και υποδομής, έχοντας σαν μόνιμο στόχο αφενός μεν την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των συμπατριωτών μας, τόσο των μονίμων κατοίκων όσο και επισκεπτών του χωριού μας, όσο και την σταθερή και ουσιαστική ανταπόκριση στις απαιτήσεις τους, για μια καλύτερη λειτουργία του χωριού μας και ταυτόχρονα στην προσαρμογή του στις σύγχρονες απαιτήσεις, ανάγκες και κατευθύνσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Δυστυχώς αυτό το κοινό ταξίδι, που ξεκινήσαμε λίγα χρόνια πριν, για να πάμε το χωριό μας λίγο «ψηλότερα», για εμένα φτάνει υποχρεωτικά στο τέλος. Προσωπικές και επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, αφενός μεν δεν μου επιτρέπουν να ανταποκριθώ, με τον τρόπο που επιθυμώ, στα αυτοδιοικητικά μου καθήκοντα, αφετέρου δε μου επιβάλλουν και την προσωρινή μετεγκατάστασή μου, στις ΗΠΑ. Ως εκ τούτου, υποχρεώνομαι να υποβάλλω και την παραίτησή μου από την θέση του Προέδρου του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Κανδήλας. 

Ολοκληρώνοντας την επικοινωνία μας, θα ήθελα να τονίσω ότι πολλά από αυτά που πετύχαμε, στο διάστημα που πέρασε, στο χωριό μας δεν θα είχαν πραγματοποιηθεί, αν δεν είχα ουσιαστικούς αρωγούς στην προσπάθεια, τους ανθρώπους του Δήμου Τρίπολης. Ειδικότερα θα ήθελα να ευχαριστήσω, χωρίς να παραγνωρίζω την συμβολή όλων, τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, τον Αντιδήμαρχο Υποδομών κ. Αλέξανδρο Κανελλόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος κ. Γεώργιο Λαγό, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Παιδείας κ. Δημήτριο Μακαρούνη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και Δημοτικής Αστυνομίας κ. Γεώργιο Οικονομόπουλο, την αντιδήμαρχο πολιτισμού Ελένη Καρούντζου και τέλος το τοπικό συμβούλιο Κανδήλας, Ηλία Δεληγιάννη και Χαρούλα Κανδαλέπα.

Κυρίαρχα όμως, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που με εμπιστευτήκατε και με στηρίξατε με τα λόγια σας, την συμμετοχή σας και τις πράξεις σας, στις διάφορες δράσεις που επιχειρήσαμε μαζί. Συμμετοχή και πράξεις, χωρίς δεύτερες σκέψεις και κουβέντες, με ένα και μόνο στόχο και επιθυμία, να αφήσουμε το χωριό μας, λίγο καλύτερο από ότι το παραλάβαμε, για όλους εμάς, τους συγγενείς μας ,τους φίλους μας και το αύριο των παιδιών μας.

Πάντα διαθέσιμος σε όλους, με αγάπη και εκτίμηση

Παναγιώτης Ευστ. Ευσταθίου
Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Κανδήλας

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.