Επικαιροτητα

Σμυρνιώτης: Ένα έργο σημαία του κ. Τζιούμη κυματίζει μεσίστιο

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης σε ανάρτησή του σχολιάζει την καθυστέρηση ολοκλήρωσης της ανάπλασης της κεντρικής πλατείας- Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Συγκεκριμένα, ο κ. Σμυρνιώτης, αναφέρει:

Πέρασαν δέκα και πλέον μέρες απ' το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο όπου συζητήθηκε  η Πλατεία Αγίου Βασιλείου. Ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο και οι δημότες της Τρίπολης ζητούν απαντήσεις και δεν τις παίρνουν από τον κ. Τζιούμη.

Τα δεδομένα όμως είναι συγκεκριμένα:

Το έργο βάσει του συμφωνητικού της 15/11/2022 θα έπρεπε να είχε  ολοκληρωθεί στις 15/2/2023. Δόθηκε  παράταση για τις 2/6/2023 που και αυτή ήδη έληξε. Και κανείς δεν ξέρει πότε θα ολοκληρωθεί. Ο προϋπολογισμός της τροποποιημένης  μελέτης Τζιούμη ξεπέρασε αυτόν της προηγούμενης  κατά 1.000.000 €. Οι επαγγελματίες της πλατείας και όχι μόνο  υποφέρουν. Πολίτες και επισκέπτες καθημερινά δυσκολεύονται ενώ άλλοι τραυματίζονται. Η πόλη δυσφημείται.

Είναι πλέον σε όλους σαφές ότι η τμηματική(!)  παράδοση που έγινε το Πάσχα ήταν απολύτως για επικοινωνιακούς λόγους.

Δυστυχώς, ένα έργο σημαία του κ. Τζιούμη, κυματίζει πλέον μεσίστιο.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.