Επικαιροτητα

Η διάβρωση των ακτών στον Κορινθιακό στο ΠεΣυ

Παρέμβαση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκου Γόντικα στο ΠεΣυ για την διάβρωση των ακτών στον Κορινθιακό. 

 

 

Αποσπασματικά έργα για την αντιμετώπιση της διάβρωσης των ακτών στο Μελίσσι, τα Πιτσά και τη Λυκοποριά στο Δερβένι σε ολο τον Κορινθιακό. Και μόνο ο τρόπος ανάθεσης των μελετών κομμάτι κομμάτι και σε διάφορους, η κατασκευή των έργων μετά από κάμποσα χρόνια, που είναι ζητούμενο αν ισχύουν οι μελέτες, που πολλές είναι στα χαρτιά, που αντιμετωπίζεις τη διάβρωση σε μια περιοχή αποσπασματικά και το πρόβλημα μετατίθεται-σκάει δίπλα, δείχνει την ανωτερότητα της δικιάς μας πρότασης για τη μελέτη, κατασκευή, συντήρηση και λειτουργία τέτοιων έργων, από ενιαίο δημόσιο κρατικό φορέα που θα κατέχει τα υλικά (αδρανή σίδηρο, μπετόν) τα μηχανήματα, θα κατανείμει σχεδιασμένα το εργατοτεχνικό και επιστημονικό προσωπικό σε όλες τις φάσεις του έργου, από τη μελέτη έως την λειτουργία και τη συντήρηση.

 

Μόνο τότε θα έχεις φθηνά, ποιοτικά και ασφαλή έργα, που θα σέβονται το περιβάλλον και θα ικανοποιούν τις λαϊκές ανάγκες.

 

Και καλά δεν θέλετε το κράτος κατασκευαστή όπως λέτε, τις μελέτες γιατί τις αναθέτετε σε ιδιώτες. Με πολύ λιγότερα ποσά, αν στελεχώνονταν οι Δημόσιες Υπηρεσίες θα είχες ένα αξιόμαχο και αξιόλογο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό που θα έκανε πραγματικές μελέτες, όχι «copy paste», για να μην έχεις μετά τα γνωστά προβλήματα με τα δημόσια έργα, δρόμοι να βυθίζονται, γεφύρια να γκρεμίζονται, λιμενοβραχίονες και προβλήτες να σπάνε και όλα αυτά να τα βαφτίζετε αστοχίες!!!!!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.