Επικαιροτητα

"Η προσφορά του Μεϊμαράκη στην πατρίδα..." (VIDEO)

Για την επίσκεψη του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ Ευάγγελου Μεϊμαράκη μίλησε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα (02/11) ο πολιτευτής Αρκαδίας και πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος.

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

 

"Υποδεχόμαστε την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στην Τρίπολη, τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ο οποίος θα μιλήσει στις 17:30 στο Πνευματικό κέντρο της πόλης μας.

 

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εργάζεται για την ανασυγκρότηση της Νέας Δημοκρατίας, της μεγάλης, λαϊκής και φιλελεύθερης παράταξης, των κορυφαίων εθνικών επιτυχιών και των κοινωνικών επιτευγμάτων.

 

Στην παρούσα περίοδο της πολιτικής ζωής της Χώρας, ο Ελληνικός λαός καλείται  να πληρώσει το ακριβό τίμημα των μύθων της Αριστερής Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

 

Η Νέα Δημοκρατία οφείλει  με ξεκάθαρη ιδεολογική και πολιτική ταυτότητα, με συγκεκριμένη και ριζοσπαστική φιλελεύθερη πρόταση και με Πρόεδρο ενωτικό και ισχυρό, να αποτελέσει τη νέα επιλογή του εκλογικού σώματος,  όταν στο προσεχές μέλλον, θα  κληθεί η ελληνική κοινωνία  να αποφασίσει. 

 

Ο Πρόεδρος κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης  με τη διαχρονική παρουσία και προσφορά του στη πατρίδα, μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία στην ιστορική αυτή πρόκληση για το κόμμα μας".

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.