Επικαιροτητα

ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ: "Αυτά μου είπαν οι ορκωτοί λογιστές.."

Για ακόμα μια φορά το θέμα της ΚΕΔΗΤ και το αναμενόμενο πόρισμα του ελέγχου των ορκωτών λογιστών απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Τρίπολης ανέφερε: "Συνεχίζετε να μας εμπαίζετε. Μίλησα με τους ορκωτούς λογιστές με έναν κύριο Μάρκου και μου είπε πως δεν μπορεί να βγει πόρισμα γιατί δεν τους δίνονται τα στοιχεία, ενώ πρόσθεσε Κανείς δεν απαλλάσσεται με την διαγραφή του Τσούκα. Θέλετε να παρουσιάζεστε πως δεν ξέρετε τι σας γίνεται αλλά ξέρετε πολύ καλά τι γίνεται. Μόνος του ο δήμαρχος είπε πως έχει γνώση για το τι γίνεται στην ΚΕΔΗΤ. Οι ευθύνες είναι όλων σας".

 

Στη συνέχεια στην απάντηση του ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής υπογράμμισε: "Αν δεν δίνονται στοιχεία, γι αυτό ευθύνεται η ΚΕΔΗΤ που δεν τα δίνει. Από τις υπηρεσίες της ΚΕΔΗΤ πρέπει να τα ζητήσει ο ορκωτός λογιστής και όχι από εμάς. Την Παρασκευή τον είδα και μου είπε, πως ευελπιστεί  μέσα στην εβδομάδα να έχει τελειώσει τον έλεγχο", ενώ πρόσθεσε: "Οι ορκωτοί ξεκίνησαν Σεπτέμβρη ήρθαν Οκτώβρη και συνεχίζουν.  Εγώ μπορεί να ξέρω λίγα ή πολλά αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Από την στιγμή που αναθέσαμε σε εταιρεία ορκωτών λογιστών πρέπει να βγάλουν πόρισμα και να μιλάμε υπεύθυνα στην κοινωνία. Είμαι στην διάθεση σας όταν τελειώσει ο έλεγχος να συζητήσουμε ότι θέλετε. Κάνουν έλεγχο σε όλα. Δεν είναι απλά ένα νούμερο η απάντηση. Αυτό είναι το εύκολο".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.