Επικαιροτητα

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Στην Black Friday στηρίζουμε τα καταστήματα της Αρκαδίας μας

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Κάλεσμα στους καταναλωτές για να εμπιστευτούν τις επιχειρήσεις της περιοχής.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, με στόχο τη στήριξη και την ενίσχυση των επιχειρήσεων της Αρκαδίας και εν όψει της Black Friday προσκαλεί τους καταναλωτές να εμπιστευθούν και να στηρίξουν τα τοπικά καταστήματα του νομού μας.

Η στήριξη της τοπικής αγοράς, στηρίζει και τις ανάλογες θέσεις εργασίας, συγγενών και φίλων μας. Γι’ αυτό πρέπει οι επιχειρήσεις μας να έχουν τον πρώτο λόγο στις αγορές μας.

"Στις μικρές κοινωνίες που ζούμε όλα λειτουργούν σαν αλυσίδα, γι’ αυτό θα πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε την τοπική αγορά και την τοπική οικονομία. Τα τοπικά καταστήματα προσφέρουν υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου και παράλληλα τα χρήματα μένουν στην Αρκαδία. Ευελπιστούμε ότι η φετινή Black Friday θα κινηθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα και ο Νοέμβριος να «κλείσει με χαμόγελο» για τους επαγγελματίες της Αρκαδίας", δηλώνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Τρουπής.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.