Επικαιροτητα

1.000 ευρώ σε όποιον εντοπίσει... κλεμμένα τσουβάλια με ελιές!

Φωτογραφία: Αρχείου arcadia938

Η επικήρυξη για τους δράστες είναι γεγονός... 

Η κλοπή στους Γαργαλιάνους στη Μεσσηνία, έγινε θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία. Το θύμα εξηγεί ότι τα τσουβάλια περιείχαν ελιές που θα έδιναν 400 κιλά ελαιόλαδο. 

Ο αγρότης καταγγέλλει την κλοπή στη Μεσσηνία και ευελπιστεί πως η επικήρυξη των 1.000 ευρώ θα βοηθήσει, ώστε να αποκαλυφθούν οι δράστες. Εκείνοι που όπως πιστεύει τον παρακολουθούσαν στους Γαργαλιάνους και έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους, τη μέρα που εκείνος ανηφόρισε για δουλειές στην Αθήνα. Όπως λέει ο παραγωγός, θα έβγαζε 400 κιλά βιολογικό ελαιόλαδο, που ειδικά αυτή την περίοδο πωλείται ακριβότερα από ποτέ. Αυτό όμως δεν θα συμβεί καθώς τον πρόλαβαν, οι άγνωστοι για την ώρα δράστες.

Οι κλοπές τόσο ελαιόκαρπου όσο και ελαιόλαδου ανά την Ελλάδα, αποτελεί φαινόμενο διαρκώς αυξανόμενο, καθώς η τιμή του λαδιού έχει «εκτοξευτεί». Στους Γαργαλιάνους, στο Νομό Μεσσηνίας, αγρότης καταγγέλλει, μιλώντας στην ΕΡΤ, ότι του έκλεψαν 36 μεγάλα τσουβάλια μέσα από το χωράφι του, τα οποία αντιστοιχούν περίπου σε 400 κιλά λάδι.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες.


Το θέμα είχε αναδειχθεί εκτενώς, ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, μέσω του arcadia938.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.