Επικαιροτητα

Τέλη κυκλοφορίας: Πότε λήγει η προθεσμία καταβολής τους

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Παραμένει ενεργή η πλατφόρμα MyCar της ΑΑΔΕ.

Αν και ο φετινός Δεκέμβριος φέρνει κάποια «δώρα» με τη μορφή έκτακτων ενισχύσεων σε συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών, οι υποχρεώσεις έναντι της Εφορίας δεν λείπουν: Η κυριότερη από αυτές, τα τέλη κυκλοφορίας τα οποία –εφόσον δεν δοθεί παράταση στην σχετική προθεσμία- θα πρέπει να εξοφληθούν ως το τέλος του τρέχοντος μήνα. Η πλατφόρμα myCAR, της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, είναι ενεργή και μέσω αυτής οι κάτοχοι οχημάτων έχουν την δυνατότητα να «κατεβάσουν» το ειδοποιητήριο για τα τέλη κυκλοφορίας του 2024.

Με αυτό τον τρόπο μπορούν να ενημερωθούν για την… «λυπητερή», αλλά και να λάβουν βεβαίωση μη οφειλής τελών -εφόσον το επιθυμούν- ή ακόμη και να θέσουν σε ακινησία το όχημά τους καταθέτοντας ψηφιακά τις πινακίδες του. Τα κόστη διαφέρουν, αφού είναι άλλα για παλαιά ρυπογόνα ΙΧ -και εκείνα ανάλογα με την… δεκαετία – και διαφορετικά για τα πιο φιλικά στο περιβάλλον αυτοκίνητα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.