Επικαιροτητα

Ο ΣΕΒΙΠΕΤ για την εκδημία του Μητροπολίτη

Φωτογραφία: sevipet.gr

"Τεράστια η απώλειά του για τον τόπο μας".

Η ξαφνική είδηση της εκδημίας του Μακαριστού Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Κύρου Αλέξανδρου σκόρπισε απέραντη θλίψη στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης. Η Διοίκηση του Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης με ανακοίνωσή της - που υπογράφει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νικόλαος Τότσης και η Γεν. Γραμματέας κ Χριστίνα Σύριου - Παρασκευοπούλου - δηλώνει δημόσια τη βαθιά της οδύνη της για την κοίμηση του πεφωτισμένου Ιεράρχη και στέλνει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια σε ολόκληρο τον κλήρο της Αρκαδίας που αποτελούσε όλα αυτά τα χρόνια της Θεόπνευστης Ποιμενίας του την οικογένειά του.

Η απώλεια για τον τόπο μας είναι τεράστια αφού σήμερα δεν χάσαμε απλά έναν Άξιο Ποιμενάρχη αλλά μαζί χάσαμε μία καθαρή φωνή που τολμούσε να πει τα πράγματα με το όνομά τους, ένα θρησκευτικό Ηγέτη που μας κρατούσε κοντά στο Θεό, έναν άνθρωπο που τον διέκρινε το μεγαλείο της απλότητας τόσο στην καθημερινή του ζωή όσο και στον Ποιμενικό του λόγο. Αιωνία του η μνήμη. Θα τον θυμόμαστε πάντα με σεβασμό όχι μόνο για την ισχυρή προσωπικότητα που αναμφίβολα ήταν αλλά κυρίως για το πλούσιο φιλανθρωπικό και ευρύ κοινωνικό έργο που αφήνει πίσω του, καταλήγει η ανακοίνωση της Διοίκησης του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Δ.Σ. ΣΕΒΙΠΕΤ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΤΣΗΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Σ. ΣΕΒΙΠΕΤ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΥΡΙΟΥ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ

(Δ.Τ.)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.