Επικαιροτητα

Η ΣΕΒΙΠΕΤ για την απόφαση του Πε.Συ. περί της μονάδας Βιοαερίου

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Ανακοίνωση της ΣΕΒΙΠΕΤ σχετικά με τη "γνωμοδότηση" του Περιφερειακού Συμβουλίου σχετικά με τη λειτουργία μονάδας Βιοαερίου στη Βι.Πε. Τρίπολης

ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΑΔΑΣ ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗ ΒΙΠΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΙΠΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 

Νίκος Τοτσης: "Συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Σημαντικό να έχουμε δίπλα μας την τοπική κοινωνία και τους μαζικους φορείς"

Την ικανοποίησή του για την ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου σχετικά με τη λειτουργία μονάδας βιοαερίου στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης εξέφρασε χθες ( 28/12/23 ) αμέσως μετά τη συνεδρίαση του ΠΕ.ΣΥ. Πελοποννήσου ο Πρόεδρος του ΣΕΒΙΠΕΤ κ. Νίκος Τότσης. 

Στη δήλωσή του ο κ. Τότσης ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα αλλά και όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για την απόφαση να κάνουν ομόφωνα αποδεκτό το ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒΙΠΕΤ που λέει όχι στην εγκατάσταση μονάδας βιοαερίου στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Νίκος Τότσης η απόφαση αυτή του ΠΕ.ΣΥ  ήρθε μετά τη σχετική απόφαση που είχε πάρει λίγες μέρες νωρίτερα το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης.

 "Αυτές οι αποφάσεις μας δίνουν δύναμη να προχωρήσουμε τον αγώνα μας και να αποτρέψουμε την εγκατάσταση αυτής της μονάδας στη ΒΙΠΕ Τρίπολης. Είναι πολύ σημαντικό σε αυτό τον αγώνα να έχουμε μαζί μας την τοπική κοινωνία αλλά και όλους τους μαζικούς φορείς. Τις επόμενες μέρες αναμένουμε τις αποφάσεις και άλλων φορέων αλλά και τις δηλώσεις των πολιτικών μας για το θέμα. Έχουμε ήδη αποστείλει σχετικές επιστολές σε όλους" δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΕΒΙΠΕΤ κ. Νίκος Τότσης

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου - που ήταν η τελευταία συνεδρίαση αυτής της Περιφερειακής Αρχής - ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΕΒΙΠΕΤ κ. Νίκος Τότσης μαζί με το μέλος της Διοίκησης του Συνδέσμου κ. Δημήτρη Πετρόπουλο βρέθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΠΕ.ΣΥ. Πελοποννήσου και είχαν επαφές με τους εκπροσώπους των περιφερειακών παρατάξεων προκειμένου να ενημερωθούν όλες τις πλευρές για το φλέγον αυτό θέμα.

Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας της Διοίκησης του ΣΕΒΙΠΕΤ ήταν το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου να υιοθετήσει το ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒΙΠΕΤ και να πει ένα μεγάλο ΟΧΙ στην εγκατάσταση και λειτουργία μονάδας βιοαερίου στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης..

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.