Επικαιροτητα

Κ. Μιχόπουλος: Ο δήμος το τελευταίο 3μηνο είχε εγκαταλειφθεί (vd)

Φωτογραφία: screenshot/facebook

Ο νέος δήμαρχος Μεγαλόπολης εγκαινίασε έναν νέο τρόπο επικοινωνίας, παρουσιάζοντας τη σχετική διαδικασία.

Χθες, Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, έγινε η πρώτη μετάδοση, ενώ όπως είπε ο κ. Μιχόπουλος η επικοινωνία θα επαναληφθεί αρκετές φορές και σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Κάθε φορά που θα προγραμματίζεται η μετάδοση, αρκετές ημέρες πριν θα υπάρχει σχετική ενημέρωση και οι πολίτες θα μπορούν να στέλνουν τα ερωτήματα τους με email.

Σε κάθε μετάδοση θα δίνεται απάντηση σε όλα τα ερωτήματα που θα έχουν τεθεί.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μιχόπουλος αναφέρθηκε στα ζητήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζει από τη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του και με το δεδομένο ότι ακόμα δεν έχει ψηφιστεί ο προϋπολογισμός.

Επίσης, σημείωσε τη λειτουργία, σε σύντομο χρονικό διάστημα, της γραμμής του δημότη στην οποία θα αναφέρονται προβλήματα που προκύπτουν. 

Ακόμα έκανε ευρεία αναφορά και στo ζήτημα της απολιγνιτοποίησης αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Τέσσερα χρόνια δεν προχώρησε τίποτα απ' αυτά που υποσχέθηκαν οι κυβερνώντες". 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.