Επικαιροτητα

Ο Δ. Πτωχός στα "Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2024"

Φωτογραφία: Περιφέρεια Πελοποννήσου

Η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Λακωνίας πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (24/02) στο Γύθειο. 

Παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου, η εκδήλωση του επιμελητηρίου Λακωνίας «Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2024», στο Γύθειο.

Στο χαιρετισμό του, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός στάθηκε στα σημεία που καλούνται να υπηρετήσουν οι επιχειρήσεις του σήμερα, όπως η κατάρτιση, ο πειραματισμός και οι νέες τεχνολογίες, ενώ ευχήθηκε η συγκεκριμένη εκδήλωση να βρει μιμητές σε ολόκληρη την Περιφέρεια, όπου υπάρχουν επιχειρήσεις με ικανότατα στελέχη που στέκονται όρθιες μέσα σε ένα απαιτητικό περιβάλλον.

«Τολμήστε να προχωρήσετε σε συνέργειες και συνεργασίες», σημείωσε, μεταξύ άλλων και αναφέρθηκε στο γόνιμο διάλογο που έχει ανοίξει η Περιφέρεια με όλα τα επιμελητήρια της Πελοποννήσου. Ο συγκεκριμένος θεσμός, δημιουργήθηκε για να στηρίξει και να αναδείξει τις δυνάμεις της λακωνικής επιχειρηματικότητας που υπηρετούν τη διαχρονική σχέση μεταξύ του επιχειρείν και της συλλογικής προόδου, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό, να δηλώνει πως θα βρίσκεται στο πλευρό του επιμελητηρίου Λακωνίας.

(Δ.Τ.) 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.