Επικαιροτητα

Τρουπής: "Καλώ όλους να συνεργαστούμε για το μέλλον του Δήμου Τρίπολης"

Φωτογραφία: Δ.Τ.

Γιάννης Τρουπής: “Καλώ όλους να αποδοκιμάσουν μικροπολιτικές συμπεριφορές του παρελθόντος και να συνεργαστούμε όλοι μαζί για το μέλλον του Δήμου Τρίπολης"

"Η απόρριψη της ένστασης, που κατέθεσε ο κ. Τζιούμης και η παράταξή του, κατά της εκλογής μου, ισχυροποίησε την παρουσία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης και ταυτόχρονα αποκάλυψε τη μικροπολιτική μικροπρέπεια προς το πρόσωπό μου. 

Η απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρίπολης αφού εξέτασε το σύνολο του φακέλου της δικογραφίας οδήγησε σε παταγώδη αποτυχία το εις βάρος μου σχέδιο, να τεθώ σε «πολιτική ομηρία». 

Είναι εμφανές ότι ο κ. Τζιούμης και οι λίγοι στενοί του συνεργάτες παρέσυραν τους υπόλοιπους συμβούλους της παράταξής του σε πρακτικές περασμένων δεκαετιών που μόνο απογοήτευση προκαλούν στους πολίτες. Δεν με αγγίζουν οι πρακτικές του παρελθόντος, τις καταδικάζω και καλώ όλους να πράξουν ανάλογα. Είναι καιρός πια να τα αφήσουμε όλα αυτά πίσω και να συνεργαστούμε ουσιαστικά για το μέλλον του τόπου μας. Αυτό ζητούν οι πολίτες και γι’ αυτό μας ψήφισαν."

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.