Επικαιροτητα

Τρίπολη: Ανακλήθηκε η απόφαση για τα λύματα της μονάδας βιοαερίου

Φωτογραφία: Αρχείου arcadia938

Ειδικότερα, το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Τρίπολης ανακάλεσε απόφαση αδειοδότησης του 2017 που αφορούσε την εταιρεία στην οποία ανήκει η μονάδα

Όπως είχε προανναγγελθεί στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, η "παράτυπη" απόφαση ανακλήθηκε πριν λίγο μετά από σχετική συνεδρίαση της διοίκησης της Δημοτικής Επιχείρησης. Να σημειωθεί πως από το εν λόγω συμβούλιο, απουσίαζαν τα μέλη που έχουν οριστεί ως τέτοια από τη μείζονα μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης.

Η απόφαση της ανάκλησης έχει ήδη δημοσιευθεί στη "Διαύγεια", πως προβλέπεται. Τέλος, σε λίγα λεπτά θα ξεκινήσει η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Πελοποννήσου, στην οποία αναμένεται να γίνει, επίσης, αναφορά στην υπόθεση της εγκατάστασης και λειτουργίας μονάδας βιοαερίου στη Βι.Πε. Τρίπολης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.