Επικαιροτητα

Ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO"

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Με τη χορηγία της «ΠΟΚΑΣ ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ» η έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» 

Η ΠΟΚΑΣ ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Ε.Π.Ε, στηρίζει ως χορηγός, το σημαντικό επιχειρηματικό γεγονός της Πελοποννήσου, την έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» μια πρωτοβουλία των Επιμελητηρίων Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, που πραγματοποιείται από τις 10 έως τις 14 Απριλίου 2024, στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του κτιρίου ΓΕΑ στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης

Η επιχείρηση ΠΟΚΑΣ ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Ε.Π.Ε, ιδρύθηκε το 2008 και έκτοτε έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον τομέα της αναγέννησης πρώτων υλών πλαστικού, τόσο στην εγχώρια όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά μέσω ενός επιτυχημένου δικτύου πωλήσεων. Τα προϊόντα που παράγει (αναγεννημένο HDPE και PP σε κόκκους) εναρμονίζονται πλήρως με τα διεθνή συστήματα ποιότητας ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, RecyClass και DSD Green Point Γερμανίας. Η επιχείρηση με διαρκείς επενδύσεις τόσο στον τομέα του μηχανολογικού εξοπλισμού, όσο και στη διαρκή έρευνα και ανάπτυξη, και πάντα στελεχωμένη με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, μπορεί να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες  απαιτήσεις των πελατών, ισχυροποιώντας τη θέση της ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου.     

Η διάρκεια της έκθεσης είναι από τις 10 έως τις 14 Απριλίου και οι ώρες λειτουργίας της: Καθημερινές: 16.00 – 21.00 και Σαββατοκύριακο: 10.00 – 21.00.

Στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.peloponnisosexpo.gr, μπορείτε να βρείτε όλες οι πληροφορίες για την έκθεση.

(Δ.Τ.)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.