Επικαιροτητα

"Προτεραιότητα για εμάς η λογοδοσία και η διαφάνεια" (vd)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Δημήτρη Πτωχού μ' εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ στην Τρίπολη. 

Πρόκειται για μια δράση που, όπως τονίστηκε, θα λαμβάνει χώρα σε τακτά χρονικά διαστήματα- όχι μόνο στην Τρίπολη αλλά και στις πρωτεύουσες άλλων Περιφερειακών ενοτήτων-, στο πλαίσιο της αμοιβαίας επωφελούς σχέσης που θέλει να σφυρηλατήσει η Περιφέρεια με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Πελοποννήσου.

Σε μια σύντομη τοποθέτηση του, ο κ. Πτωχός ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως έχει ήδη γίνει σημαντικό έργο όσον αφορά συγκεκριμένους τομείς, το οποίο θ' αποδώσει καρπούς το προσεχές διάστημα.

Παράλληλα, ωστόσο, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τόνισε πως σε αρκετά θέματα η Περιφέρεια "βρίσκεται πίσω" και η αντιμετώπιση αυτής της πραγματικότητας θα είναι στο επίκεντρο του "κεντρικού στρατηγικού σχεδιασμού" ( master plan) , ο οποίος θα παρουσιαστεί σύντομα εκ μέρους της Περιφερειακής αρχής. Να σημειώσουμε πως τον κ. Πτωχό συνόδευσαν ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος και ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας, κ. Γιώργος Σπίνος.

Δείτε απόσπασμα των δηλώσεων του κ. Πτωχού:

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.