Επικαιροτητα

Η Παγκρήτια Τράπεζα χορηγός στην "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO"

Φωτογραφία: αρχείου Δελτίου Τύπου

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της ως μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις στην Ελλάδα!

Μια πολλά υποσχόμενη διοργάνωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί για πέντε μέρες στο κέντρο της Πελοποννήσου, με τη χορηγία της Παγκρήτιας Τράπεζας.

Η Παγκρήτια Τράπεζα είναι μια δυναμική, έντονα αναπτυσσόμενη, πελατοκεντρική, και ευέλικτη τράπεζα που παρέχει διευρυμένη γκάμα τραπεζικών και επενδυτικών προϊόντων και εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες. Μετά την επιτυχημένη απορρόφηση της HSBC Ελλάδος και τη συγχώνευση με τη Συνεταιριστική τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας, η Τράπεζα έχει διευρύνει την παρουσία της στην Αττική και στην Βόρειο Ελλάδα,  ενώ στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού για Πανελλαδική επέκταση έχει ενισχύσει το αποτύπωμά της και στην Πελοπόννησο με 3 σημεία, στην Πάτρα, την Καλαμάτα και πρόσφατα στην Τρίπολη. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO

Η διάρκεια της έκθεσης είναι από τις 10 έως τις 14 Απριλίου και οι ώρες λειτουργίας της είναι τις καθημερινές 16.00 – 21.00 και το Σαββατοκύριακο 10.00 – 21.00, στο κτίριο ΓΕΑ στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης . Στην ιστοσελίδα: www.peloponnisosexpo.gr , μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για την Έκθεση.

(Δ.Τ.) 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.