Επικαιροτητα

Εγκαίνια καταστήματος της Παγκρήτιας Τράπεζας στην Τρίπολη (pics,vid)

Φωτογραφία: arcadia938

Σημαντική εξέλιξη για την τοπική, αναπτυξιακή προοπτική η παρουσία ενός χρηματοπιστωτικού ιδρύματος που εστιάζει στην ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

Το απόγευμα της Πέμπτης, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του καταστήματος της Παγκρήτιας Τράπεζας στην Τρίπολη, παρουσία πληθώρας εκπροσώπων της τοπικής πολιτικής, οικονομικής και πνευματικής ζωής.

Η εκδήλωση περιλάμβανε τον καθιερωμένο αγιασμό κι έναν χαιρετισμό εκ του διευθύνοντος συμβούλου του ιδρύματος, κυρίου Βαρθολομαίου, τον οποίο προσφώνησε ο διευθυντής του καταστήματος Τρίπολης, κ. Παναγιώτης Μπάκος.

Ο κ. Βαρθολομαίος τόνισε πως με την παρουσία της και στην Τρίπολη, η Παγκρήτια Τράπεζα εισέρχεται δυναμικά σε μια αναπτυσσόμενη αγορά, εστιάζοντας στην ενίσχυση της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας, αναδεικνύοντας περαιτέρω το ρόλο του ιδρύματος στην ισορροπη ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας.

Όπως επεσήμανε ο κ. Βαρθολομαίος, η συγχώνευση της Παγκρήτιας με την τράπεζα HSBC Greece, η οποία έγινε με απόλυτη επιτυχία, αποτελεί τη μοναδική διατραπεζική συγχώνευση στη χώρα την τελευταία δεκαετία, ενώ δήλωσε πως εντός του 2024 θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη διαδικασία και με την Τράπεζα Αττικής- η Παγκρήτια Τράπεζα έχει, εν τω μεταξύ, συγχωνευθεί και με την κεντρική συνεταιριστική τράπεζα της Μακεδονίας.

Παράλληλα, ο κ. Βαρθολομαίος ευχαρίστησε τους μετόχους της τράπεζας, κυρίους Μπακο, Καυμενακη και Εξάρχου, οι οποίοι παρέστησαν στην εκδήλωση.

Παραβρέθηκαν, επίσης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πτωχός, ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Λαμπρόπουλος, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Τζιουμης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης κ. Σμυρνιώτης, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, κ. Μποροβηλος και πολλοί άλλοι.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.