Επικαιροτητα

"Η πρωτογενής παραγωγή βασικός πυλώνας ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας"

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Ο Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα & Χωριών του Δ. Τρίπολης, Χασάπης Δ. Ιωάννης για το περίπτερο με τα αγροτικά προϊόντα στο Στενό.

Πρωταρχικός στόχος του Δήμου Τρίπολης είναι η προβολή και διαφήμιση των αγροτικών προϊόντων που παράγονται στην περιοχή μας και αυτό διότι θεωρούμε την πρωτογενή παραγωγή ως ένα βασικό πυλώνα της ανάπτυξης της τοπικής μας οικονομίας.

Στo πλαίσιo των δράσεων για αυτό το σκοπό, την Κυριακή 31 Μαρτίου, λειτούργησε -από τον Τομέα Πρωτογενούς Παραγωγής- σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Στενού, εκθεσιακός χώρος αγροτικών προϊόντων, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα αναψυχής “Γεωργάντεια 2024”.

Οι αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα, αλλά και οι επισκέπτες που βρέθηκαν στην πλατεία του «Κ. Μπάκαλα» Στενού, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να ενημερωθούν για την ιστορία των αγροτικών προϊόντων της περιοχής μας, αλλά και να δοκιμάσουν τοπικές μας γεύσεις.

Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο της Κοινότητας Στενού κα. Ελένη Πρωιμάδη για την συνεργασία αλλά και τους παραγωγούς και εθελοντές για τη συνολική προσφορά τους.

Η δράση στέφθηκε κατά κοινή ομολογία με απόλυτη επιτυχία και δεσμευόμαστε για ανάλογες πρωτοβουλίες στο άμεσο μέλλον.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.