Επικαιροτητα

"Σχετικά ικανοποιημένος" ο Δημήτρης Πτωχός από τα έργα στην Αρκαδία (pics-vid)

Φωτογραφία: arcadia938

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου πραγματοποίησε περιοδεία σήμερα στην Π.Ε. Αρκαδίας

Οι βασικοί στόχοι της ήταν, καταρχάς, η αυτοψία σε έργα που βρίσκονται εν εξελίξει αλλά και η διερεύνηση δυνητικών παρεμβάσεων στο άμεσο μέλλον.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Πτωχός επισκέφθηκε τη Γορτυνία και τη Μεγαλόπολη, αναφέροντας, μάλιστα, πως στην πρώτη υπάρχουν εγκαταλελειμμένα κτίρια τα οποία θα μπορούσαν ν' αξιοποιηθούν.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Τρίπολης, έκανε ένα μικρό απολογισμό της περιοδείας του στο χώρο οδικού έργου εντός του Δήμου Τρίπολης. Πρόκειται για "παράδρομο" που βρίσκεται κάτω, ουσιαστικά, από την εθνική οδό Τρίπολης- Αθήνας και η κύρια λειτουργία του, όταν ολοκληρωθεί, θα είναι η διευκόλυνση υφιστάμενων και μελλοντικών επενδυτών στην περιοχή. Το έργο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη Βι.Πε. αλλά θα μπορεί να εξυπηρετήσει κι άλλες ανάγκες αποσυμφόρησης του περιφερειακού, οδικού δικτύου της Τρίπολης.

Ο κ. Πτωχός τόνισε, μεταξύ άλλων, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει η Αρκαδία, όσον αφορά την προσέλκυση επενδύσεων και ζ'ητησε- γεγονός που επιβεβαίωσε και ο Δήμαρχος Τρίπολης- να υπάρξει εντατικοποίηση από την πλευρά των Δήμων προκειμένου να γίνουν  οι κατάλληλες ενέργειες προς την κατεύθυνση της ένταξης έργων σε χρηματοδοτικά προγράμματα.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Περιφερειάρχης δήλωσε "σχετικά ικανοποιημένος " σε σχέση με την πορεία των έργων στην Αρκαδία, επισημαίνοντας, ωστόσο, πως αναμένει την "ωρίμανση" νευραλγικών σχετικών παρεμβάσεων στο προσεχές διάστημα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.