Επικαιροτητα

Τρεις συλλήψεις από την Πυροσβεστική στην Πελοπόννησο

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Σε Λακωνία, Μεσσηνία και Αχαΐα πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις και επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα ύψους 500 €. 

15 μέρες πριν την επίσημη έναρξη της αντιπυρικής περιόδου και υπό το καθεστώς της απαγόρευσης καύσης που ισχύει στην Πελοπόννησο, η Πυροσβεστική Υπηρεσία λαμβάνει κάθε προληπτικό και κατασταλτικό μέτρο. Στο πλαίσιο αυτό, συνελήφθησαν και έλαβαν διοικητικά πρόστιμα τρεις πολίτες στην περιφέρειά μας. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος: 

  • Συνελήφθη σήμερα, 15 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Γαργαλιάνων, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή «Χώνι» Τ.Κ. Ριζοχωρίου Κυπαρισσίας στη Μεσσηνία. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.
  • Συνελήφθη σήμερα, 15 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Μολάων, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε αγροτοδασική έκταση, στην Τ.Κ. Αγ.Νικολάου Μονεμβασιάς στη Λακωνία. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.
  • Συνελήφθη χθες, 14 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Αχαΐας, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε οικοπεδικό χώρο, στην περιοχή Βουντένη, του Δήμου Πατρέων Αχαΐας. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.