Επικαιροτητα

Πρώτη συνεδρίαση για την Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Πελοποννήσου

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Συνεδρίαζει στις 23 Απριλίου και ώρα 10:30 στο κτήριο της Περιφέρειας. 

Καλείστε στην 1η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Πελοποννήσου, η οποία θα πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ την 23η Απριλίου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:30 μ.μ, στο κτίριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου (πλ. Εθν. Μακαρίου), στην Τρίπολη, για τη λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα: Θέματα ημερήσιας διάταξης :

  • Εκλογή Αντιπροέδρου της Περιφερειακής Επιτροπής Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Πελοποννήσου.
  • Ορισμός μέλους της επιτροπής του Ν.2734/99 περί αδειών εγκατάστασης και χρήσης οικημάτων επ’ αμοιβή εκδιδόμενων προσώπων, για την ΠΕ Αργολίδας.
  • Ορισμός εκπροσώπου στην επιτροπή του Ν.2734/99 περί αδειών εγκατάστασης και χρήσης οικημάτων επ’ αμοιβή εκδιδόμενων προσώπων, για την ΠΕ Μεσσηνίας.
  • Ορισμός εκπροσώπου της επιτροπής του Ν.2734/99 περί αδειών εγκατάστασης και χρήσης οικημάτων επ’ αμοιβή εκδιδόμενων προσώπων, για την ΠΕ Αρκαδίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΉΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΜΕΛΛΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.