Επικαιροτητα

"Αδέσποτες" εντάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης (vid)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Ο κ. Αγγελάκος "άνοιξε"- και πάλι- το ζήτημα των εμβολίων που αγοράστηκαν για τα αδέσποτα, κατηγορώντας, ουσιαστικά, το Δήμο για "κακοδιαχείριση"

Σύμφωνα με τον σύμβουλο της παράταξης του κ. Σμυρνιώτη υποστήριξε πως τα εμβόλια ήταν "πολλά", κάποια έχουν "λήξει" και με τα ίδια χρήματα θα μπορούσαν ν' αγοραστούν άλλα υλικά, χρήσιμα για τη διαχείριση των αδέσποτων.

Ο κ. Τζιούμης απάντησε σ' έντονο ύφος, αναφερόμενος στο πρόγραμμα "Φιλόδημος", με τους όρους του οποίου έγινε η σχετική προμήθεια. Μάλιστα, ο Δήμαρχος ανακοίνωσε πως η εταιρεία θα προμηθεύσει με νέα εμβόλια και φάρμακα το Δήμο, καλύπτοντας τις ανάγκες 2 ετών. Σ' αυτό το σημείο, σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, χωρίς να πάρουν το λόγο, υποστήριξαν πως αυτή η διαδικασία έγινε αφότου έγιναν οι καταγγελίες εκ μέρους της φιλοζωικής οργάνωσης αλλά και αντιπολιτευομένων συμβούλων.

Νωρίτερα, υπήρξε έντονη λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ του Αντιδημάρχου, κυρίου Παπαδάτου, και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και δημοτικού συμβούλου, κυρίου Τρουπή, με αφορμή "υποτιμητικό" χαρακτηρισμό εκ μέρους του κ. Παπαδάτου, σχετικά με την "ποιότητα" των ερωτήσεων που απηύθυνε ο κ. Αγγελάκος προς τη δημοτική αρχή.

Η συζήτηση έλαβε, περαιτέρω, άσχημη τροπή, όταν ο κ. Τζιούμης αναφέρθηκε σε "ανώνυμα τοπικά blogs" που κάνουν καθημερινά καταγγελίες- οι οποίες αποδεικνύονται "ψευδείς"-, τονίζοντας πως ο Δήμος θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων συκοφαντούν "καθ' έξην".

Παρά ταύτα, η αναφορά του στον κ. Αγγελάκο, τον οποίο "προειδοποίησε" πως εάν συνεχίσει ν' αναπαράγει συκοφαντίες, θα θεωρηθεί πως "εκτελεί υπηρεσία", προκάλεσε την αντίδραση μελών του σώματος. 

Δείτε εδώ ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της συζήτησης.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.