Επικαιροτητα

Τουριστικοί πράκτορες από Ολλανδία και Βέλγιο έρχονται στην Αρκαδία

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Το Μάιο αναμένονται στην περιοχή μας κατόπιν πρωτοβουλίας του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Τ. (Γραφείο Άμστερνταμ) την Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας, την Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας και την Ένωση Ξενοδόχων Νότιας Κυνουρίας καθώς και τη στήριξη των Δήμων Γορτυνίας, Βόρειας Κυνουρίας, Νότιας Κυνουρίας και εταιριών -χορηγών διοργανώνουν για την Π. Ε. Αρκαδίας Ταξίδι εξοικείωσης (Fam Trip) με προσκεκλημένους τουριστικούς πράκτορες από Ολλανδία και Βέλγιο για το διάστημα 13-17 Μαΐου 2024

Κατά την πρώτη ημέρα άφιξης των φιλοξενούμενων Δευτέρα 13 Μαϊου 2024, ώρα 17:30 μμ προγραμματίζεται στο Ξενοδοχείο ΜΑΝΝΑ, στα Μαγούλιανα Αρκαδίας, εκδήλωση καλωσορίσματος (welcome drink- presentation) κατά την διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθούν σύντομες παρουσιάσεις για τις δυνατότητες της Αρκαδίας ως τουριστικός προορισμός και σύντομες τοποθετήσεις εκ μέρους των εταιριών που εξειδικεύονται σε ειδικές & θεματικές μορφές τουρισμού και σε δραστηριότητες υπαίθρου Ενόψει της ανωτέρω εκδήλωσης καλούν τις ενδιαφερόμενες εταιρίες και φορείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν (δωρεάν) με παρουσίαση των δραστηριοτήτων τους να αποστείλουν σχετικό email και το αντίστοιχο υλικό (Power point ή άλλου είδους αρχείο) στην κ. Βιβιαν Μανωλέσου (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) με κοινοποίηση σε κ. Κων/νο Μαρινάκο (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) το αργότερο εώς 02 Mαίου 2024.

Στην εν λόγω εκδήλωση καλούνται να συμμετάσχουν επίσης όλα τα μέλη μας ξενοδόχοι, ιδιοκτήτες και διαχειριστές τουριστικών καταλυμάτων που δραστηριοποιούνται στην Αρκαδία και επιθυμούν να παρευρεθούν. Στην εν λόγω εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους προσκεκλημένους τουριστικούς πράκτορες να ανταλλάξουν πληροφορίες , προσφορές και σχετικό προωθητικό υλικό.

(Δ.Τ.) 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.