Επικαιροτητα

Συνάντηση του ΚΙΔΕΣΙΠ με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Κατά τη μακρά  συζήτηση υπήρξε αντιπαράθεση απόψεων. 

Την Τρίτη 14 Μαΐου 2024 δεκαμελές κλιμάκιο από το ΚΙΔΕΣΙΠ είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Δημήτρη Πτωχό στην έδρα της Περιφερειακής Αρχής στην Τρίπολη. 

Από πλευράς του ΚΙΔΕΣΙΠ κατατέθηκε και σχετικό υπόμνημα, το οποίο έχει ήδη δημοσιευτεί, σχετικά με την ανάγκη λήψης επειγόντων μέτρων με τη συνδρομή και της Περιφερειακής Αρχής στη διάσωση της καταστρεφόμενης γραμμής και άλλων εγκαταστάσεων. 

Κατά τη μακρά  συζήτηση υπήρξε αντιπαράθεση απόψεων από την οποία προέκυψε διαφωνία σχετικά με την υπόθεση χειρισμού του ζητήματος. Από την πλευρά της η Περιφερειακή Αρχή ήταν αρνητική στη χρηματοδότηση δράσεων ή στην  ανάληψη  συγκεκριμένων πρωτοβουλιών προκειμένου να υπάρξει συντονισμός των αρμόδιων κέντρων στη λήψη κρίσιμων προληπτικών μέτρων για τη διάσωση του Πελοποννησιακού σιδηροδρόμου. 

Το ΚΙΔΕΣΙΠ δηλώνει ότι συνεχίζει τον αγώνα του. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.