Επικαιροτητα

Μακαρούνης: "Οι κατασκηνώσεις του δήμου Τρίπολης λειτουργούν με ασφάλεια και οργάνωση" (pics)

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Τις εγκαταστάσεις των παιδικών κατασκηνώσεων του δήμου Τρίπολης, στο Παράλιο Άστρος, επισκέφθηκε την Τρίτη (18/6), ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Μακαρούνης.

Να σημειωθεί ότι από την Δευτέρα (17/6/2024) έχει ήδη ξεκινήσει η πρώτη κατασκηνωτική περίοδος.

Ο κ. Μακαρούνης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Αρχηγό και το προσωπικό των κατασκηνώσεων, αλλά και με τα παιδιά τα οποία φιλοξενούνται εκεί.

Σε δηλώσεις του, ο Αντιδήμαρχος, τόνισε: "Για ακόμα μία χρονιά, ο δήμος Τρίπολης, λειτουργεί τις παιδικές του κατασκηνώσεις στο Παράλιο Άστρος. Είχα τη δυνατότητα να διαπιστώσω από κοντά ότι όλα κυλούν ομαλά στην πρώτη κατασκηνωτική περίοδο.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη δημοτική μας αρχή, οι μικροί μας δημότες να έχουν τη δυνατότητα να περάσουν μερικές ευχάριστες καλοκαιρινές ημέρες, με πολλές δραστηριότητες, σε μία οργανωμένη και ασφαλή κατασκήνωση."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.