Επικαιροτητα

Σύσταση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γορτυνίας

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Συγκροτήθηκε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Γορτυνίας με απόφαση του Δημάρχου Γορτυνίας κου Ευστάθιου Κούλη. 

Το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας έχει την ευθύνη συντονισμού του απαραίτητου δυναμικού και μέσων για την πρόληψη, ετοιμότητα και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών εντός των ορίων του Δήμου προς όφελος της εξυπηρέτησης των σκοπών πολιτικής προστασίας. 

Στο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας συμμετέχουν οι εξής:

ο Δήμαρχος Γορτυνίας, κος Ευστάθιος Χαρ. Κούλης ως Πρόεδρος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κος Δημήτριος Καζάς αναπληρούμενος από τον επίσης Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κος Απόστολο Αποστολόπουλο, ο Δημοτικός Σύμβουλος, κος Δημήτριος Τσέκας αναπληρούμενος από τον επίσης Δημοτικό Σύμβουλο, κο Νικόλαο Μηλιώνη, ο Υπάλληλος του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γορτυνίας, κος Γεώργιος Τσίτουρας, ο Διοικητής του  Πυροσβεστικού Κλιμακίου Βυτίνας, Πυραγός, κος Ευστάθιος Μανωλάτος, ο Διοικητής του  Πυροσβεστικού Κλιμακίου Τροπαίων, Ανθυποπυραγός, κος Ραφαήλ Νικόλαος Αμοιρίδης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Γορτυνίας, Ανθυπαστυνόμος, κος Βασίλειος Φώτος, η Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Τροπαίων, Αστυνόμος Β,’ κα Νικολέττα Κυρίου – Καρβέλη, ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Δημητσάνας, κος Βασίλειος Βαρδιάμπασης, ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Τροπαίων, κος Χρήστος Παπαφράγκος και η Προϊσταμένη του Δασαρχείου Βυτίνας, αναπληρώτρια Δασάρχης, κα Βασιλική Σαράντη. 

«Η λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας και ο συντονισμός δράσεων από τους εμπλεκόμενους, σε περίοδο κρίσης φορείς, διαμορφώνουν ένα περιβάλλον ασφαλέστερο και προστατευμένο για τους πολίτες μας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2024», δήλωσε ο Δήμαρχος Γορτυνίας.

Εκ του Δήμου Γορτυνίας

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.