Επικαιροτητα

Ερώτηση Σμυρνιώτη για το.. "πάρτι στην Κολοκοτρώνη"

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας ρώτησε, επίσης, για την άδεια χρήσης του Δ.Α.Κ. από μουσουλμανικό σύλλογο

Ο κύριος Σμυρνιώτης, ουσιαστικά, υποστήριξε πως πρέπει να υφίσταται μια ενιαία "γραμμή" ως προς την παραχώρηση χώρων σε επαγγελματίες ή συλλόγους, θίγοντας, αφενός, το ζήτημα που προέκυψε με τη χρήση του κλειστού γυμναστηρίου του Δ.Α.Κ. Τρίπολης σε μουσουλμανικό σύλλογο- λόγω θρησκευτικής εορτής- και, ταυτόχρονα, τον εορτασμό που έγινε σε κατάστημα εστίασης της πλατείας Κολοκοτρώνη λόγω εγκαινίων.

Και τα δυο γεγονότα χαρακτηρίστηκαν με αρνητικό τρόπο από πολλούς δημότες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως αναφέρθηκε, και στις 2 περιπτώσεις υπήρξαν οι σχετικές αδειοδοτήσεις, μετά από αιτήματα των ενδιαφερομένων. 

Όσον αφορά την παραχώρηση του Δ.Α.Κ., απουσία του αρμοδίου Αντιδημάρχου, κυρίου Κούρου, ο πάλαι ποτέ αρμόδιος, κύριος Καραλής, τόνισε πως πάντα γινόταν παραχώρηση χώρου σε μουσουλμάνους για τον παραπάνω σκοπό, αλλά "δεν γινόταν θέμα για να μην προκληθούν οι δημότες".....

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.