Επικαιροτητα

Συνάντηση Δ. Πτωχού - Μ. Χρυσοχοΐδη στην Καλαμάτα

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

"Επίκεντρο η Ασφάλεια για Ανάπτυξη και Ευημερία" το βασικό συμπέρασμα της συνάντησης του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. 

Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη υποδέχτηκε στα γραφεία της ΠΕ Μεσσηνίας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 10 Ιουλίου.

Η επίσκεψη αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς συνεργασίας μεταξύ της Περιφερειακής Αρχής και της κεντρικής διοίκησης για την προαγωγή της ασφάλειας και της προστασίας των πολιτών. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν εκτενώς θέματα ασφάλειας που απασχολούν την Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς και έργα και δράσεις που προγραμματίζονται για την ενίσχυση της αστυνόμευσης και της προστασίας των πολιτών. «Είναι μεγάλη μας τιμή που υποδεχόμαστε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Η ασφάλεια είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη της Περιφέρειας και την ευημερία των πολιτών μας. Η συνεργασία μας με την κεντρική διοίκηση είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε και παραμένουμε προσηλωμένοι στην προώθηση δράσεων που εξασφαλίζουν ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον για όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες. Ευχαριστώ τον κ. Χρυσοχοΐδη για την εποικοδομητική συνάντηση και την διαρκή υποστήριξή του στα θέματα της Περιφέρειάς μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης.

Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, καλωσόρισαν, επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Μεσσηνίας, Ευστάθιος Αναστασόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, Μαρία Οικονομάκου, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων, Ανδρέας Τσουκαλάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κυκλικής Οικονομίας, Αναστάσιος Αδαμόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Περικλής Νικολακέας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.