Επικαιροτητα

ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ-ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ: Η κόντρα καλά κρατεί...

Διαβάστε την ανακοίνωση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αναστάσιου Κακλαμάνου αναφορικά με τα όσα του προσάπτει ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη- Αλλάζουμε τα δεδομένα" Νίκος Τσιαμούλος.

 

 

Αγαπητοί φίλοι, 

 

Δεν θα ισχυριστώ ότι εξεπλάγην από τα αναγραφόμενα στο δελτίο τύπου της παράταξής σας και για την αμνησία που με κατηγορείτε ότι πάσχω, αφού και στο παρελθόν με έχετε κατηγορήσει για άνθρωπο αμετροεπή και ιδιοτελή.

 

Θα ήθελα όμως και εγώ να σας θυμίσω ότι τόσο οι δικές σας προτάσεις, όσο και των υπολοίπων παρατάξεων, η Επιτροπή Σύνταξης του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, τις έκανε όλες δεκτές.

 

Θα ήθελα επίσης να σας θυμίσω, ότι στη συνάντηση των επικεφαλής με την Επιτροπή Σύνταξης του Κανονισμού Λειτουργίας του Δ.Σ, σωστά απεφασίσθην να υπάρχει δευτερολογία αλλά απεφασίσθην συγχρόνως και η διάρκεια του χρόνου συζήτησης των προ ημερησίας θεμάτων. Κάτι για το οποίο, ίσως δεν έχετε ενημερωθεί.

 

Όμως, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κύριο μέλημα και στόχος μου είναι η ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του Δ.Σ. Η μέχρι τώρα λειτουργία του, έχει καταδείξει και αποδείξει ότι είμαι απόλυτα αμερόληπτος, χωρίς να στερώ τον λόγο από κανέναν και πόσο μάλλον να φιμώνω οποιονδήποτε Δημοτικό Σύμβουλο και μάλιστα σε θέματα πολύ δύσκολα.

 

Επιπροσθέτως δεν προσκολλούμαι στη στείρα εφαρμογή του Κανονισμού, τηρώντας αυστηρά το χρόνο ομιλίας λεπτών και δευτερολέπτων, όπως και εσείς θα έχετε διαπιστώσει αλλά δίνω άπλετο χρόνο, όταν κρίνω ότι αυτό επιβάλλεται από τα ανακύπτοντα θέματα.

 

Επειδή έως σήμερα λειτουργούμε σύμφωνα με τον πρότυπο Κανονισμό που επιβάλλει η Υπουργική Απόφαση με αριθμ. 16852/ ΦΕΚ, Αρ. Φύλλου 661/20-04-2011, θεωρώ ότι υπάρχει υπέρβαση χρόνου από τους ομιλητές αφού τον υπερβαίνουν κατά πολύ στις τοποθετήσεις τους, χωρίς να τους διακόπτω.

 

Βέβαια και με την ψήφιση σε προσεχή συνεδρίαση του Δ.Σ του ομοφώνως συμφωνηθέντα από τις παρατάξεις Κανονισμού Λειτουργίας του Δ.Σ, να είστε βέβαιοι πως όταν χρειάζεται και το ζητούν οι επικεφαλής των παρατάξεων και συμφωνεί το Προεδρείο, θα δίδεται χρόνος στους εισηγητές και για δευτερολογία αλλά αν χρειαστεί και τριτολογία.                                                                                                  

Αντιλαμβανόμενος όμως τον υπερβάλλοντα ζήλο που σας διακατέχει, δεν σας παρεξηγώ για την προσπάθεια την οποία καταβάλετε να με κατηγορήσετε, όπως δεν σας παρεξήγησα και στο παρελθόν.

   

Παρ όλα αυτά όμως, εγώ οφείλω να σας ευχαριστήσω για τις όποιες επισημάνσεις σας και σας βεβαιώ ότι για τον κοινό σκοπό που μας έταξε ο λαός αυτής της πόλης, εγώ θα είμαι πάντα στη διάθεσή σας και θα λαμβάνω σοβαρά υπ όψιν τις όποιες παρατηρήσεις και συμβουλές, αφού για όλους μας ισχύει το γηράσκω αεί διδασκόμενος.

 

Με σεβασμό στον Επικεφαλή σας και στην ομάδα εργασίας σας

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ. Σ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ  ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.