Επικαιροτητα

ΥΒΡΕΙΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ: Επίθεση Παππά σε Κωνσταντινόπουλο (VIDEO)

Ένταση επικράτησε στην Επιτροπή Εξωτερικών της βουλής μεταξύ του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και του Χρήστου Παππά, με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να εξαπολύει ύβρεις και πεζοδρομιακές εκφράσεις.

 

Το λόγο είχε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο οποίος αναφέρθηκε στην επίθεση κατά του Γιώργου Κουμουτσάκου σημειώνοντας πως δεν είναι δυνατόν να παίρνουν οι πολίτες το νόμο στα χέρια τους και πως έχουν περάσει τόσες μέρες και δεν έχουν ακόμα συλληφθεί οι δράστες.

 

Στο σημείο αντέδρασε ο Χρήστος Παππάς ο οποίος του είπε να δει τι έγινε στη Θεσσαλονίκη απόψε, όπου επιτέθηκαν σε στελέχη της Χρυσής Αυγής στο συλλαλητήριο των Ποντίων.

 

"Δεν συνομιλώ με ανθρώπους που προσκυνούν τη φωτογραφία του Χίτλερ", του απάντησε ο κ. Κωνσταντινόπουλος. Άντε στο διάολο, μ@@@@@ ,άντε γ@@@@@υ, απάντησε ο Χρήστος Παππάς.

 

Δείτε τον άγριο καυγά του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και του Χρήστου Παππά στην Επιτροπή Εξωτερικών της Βουλής. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, χρησιμοποιώντας τρομερά προκλητικές εκφράσεις καθύβρισε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και αποχώρησε από την αίθουσα.

 

"Ακούσατε τις εκφράσεις. Δεν σας φοβάμαι κ. Παππά ελάτε εδώ να τα πείτε" είπε ο κ. Κωνσταντινόπουλος  και ζήτησε από τον πρόεδρο της Επιτροπής να καταγραφούν οι εκφράσεις στα πρακτικά.

 

Πηγή: enikos.gr

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.