Επικαιροτητα

ARCADIA938.GR: Συμμετέχουμε στην απεργία

Το arcadia938.gr μετά από κάλεσμα της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου (ΕΣΕΤ) συμμετέχει στην απεργία της Π.Ο.Ε.Σ.Υ. και της Συντονιστικής Επιτροπής των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ. 

 

 

Έτσι, από τις 06.00 της Πέμπτης 12/11 μέχρι τις 06.00 της Παρασκευής 13/11 δεν θα γίνει καμία ανάρτηση.

 

Η Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου συμμετέχει στην πανελλαδική απεργία της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου 2015 προσυπογράφοντας την ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.Σ.Υ. και της Συντονιστικής Επιτροπής των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ.

 

Η ΕΣΕΤ καλεί τα μέλη να συμμετάσχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις όπως έχει αποφασιστεί: 

 

Απεργία, από τις 06.00 της Πέμπτης 12/11 έως τις 06.00 της Παρασκευής 13/11, σε όλα τα έντυπα (εφημερίδες και περιοδικά), την ΕΡΤ και τα άλλα ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά ΜΜΕ της χώρας, καθώς και στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας και τα γραφεία Τύπου.

 

Από την απεργία εξαιρούνται οι συνάδελφοι που θα καλύψουν το ρεπορτάζ των κινητοποιήσεων, ενώ στα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ επιτρέπεται η μετάδοση δύο δεκάλεπτων απεργιακών δελτίων ειδήσεων, σε ώρες που θα καθορίσουν τα ίδια τα Μέσα.

 

Συμμετέχουμε στην απεργία για να ακουστεί η φωνή μας, δυνατά ενάντια στην ανεργία και σε όλα τα αντεργατικά μέτρα που μας εξαθλιώνουν

 

Διεκδικούμε δουλειά, αξιοπρεπείς ΣΣΕ, κοινωνική ασφάλιση για όλους και σοβαρή, αξιόπιστη και δημοκρατική ενημέρωση με βάση τις αληθινές ανάγκες της κοινωνίας στην ελληνική περιφέρεια 

 

Ζητάμε συλλογικά δικαιώματα, που θα εγγυώνται την αξιοπρέπεια και την ανεξαρτησία των δημοσιογράφων και όλων των εργαζομένων της Ενημέρωσης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.