Επικαιροτητα

ΑΓΡΟΤΕΣ: Μπλόκο στον Ισθμό! (VIDEO)

Η Επιτροπή των μπλόκων Πελοποννήσου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για το Παμπελοποννησιακό συλλαλητήριο στον Ισθμό της Κορίνθου.



Αύριο Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί μπλόκο των αγροτών και των κτηνοτρόφων ενάντια στα νέα μέτρα της κυβέρνησης. Για το θέμα αυτό αλλά και για τις μετέπειτα δράσεις των αγροτών μίλησαν μέλη των μπλόκων Πελοποννήσου.


Αρχικά ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, μέλος της επιτροπής, τόνισε: "Θα υπάρξουν λεωφορεία σε διάφορες περιοχές της Αρκαδίας που θα μεταφέρουν τον κόσμο στον Ισθμό. Η αναχώρηση όλων των λεωφορείων θα γίνει από τον ΟΣΕ Τρίπολης". Συμπλήρωσε: "Πρέπει να συμμετέχουμε όλοι γιατί τα μέτρα είναι καταστροφικά ειδικά για τους μικρομεσαίους αγρότες".


Στην συνέχεια μίλησε ο Δημήτρης Κολοβός, μέλος της πανελλαδικής γραμματείας ΠΑΣΥ, ο οποίος με την σειρά του δήλωσε: "Στις 3/11 αποφασίσαμε το αυριανό συλλαλητήριο ενάντια στο νέα μέτρα. Αυτό που ζητάμε είναι το αφορολόγητο όριο να είναι το ποσό των 30.000 ευρώ". Στη συνέχεια δήλωσε: "To 80% των επιδοτήσεων το παίρνει το 20% των αγροτών. Πλέον  δάνεια δεν δίνουν , μας οδηγούνε στο βίαιο ξεκλήρισμα".


Δείτε περισσότερα στο Video που ακολουθεί...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.