Επικαιροτητα

ΚΠΕ: "Πρόσκληση σε βιωματικό εργαστήριο για καθηγητές"

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αρκαδίας "Ανέλιξη" και η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προσκαλούν τους εκπαιδευτικούς των Γυμνασίων και Λυκείων να συμμετάσχουν σε βιωματικό εργαστήριο με θέμα:"Επάγγελμα εκπαιδευτικός: με γνώση και συναίσθημα".

 

Στόχος του εργαστηρίου είναι να υποστηριχθούν οι εκπαιδευτικοί στον απαιτητικό ρόλο τους, μέσα από τη δημιουργία ενός ομαδικού πλαισίου, από τη διερεύνηση των συναισθηματικών διαστάσεων που εμπεριέχονται στον εκπαιδευτικό ρόλο καθώς και τον εμπλουτισμό της αντίληψής τους για την ανάγκη ενδυνάμωσής τους κατά την άσκηση του ρόλου τους.

 

Η βιωματική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015, ώρα 5-8 το απόγευμα, στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης, Αποστολοπούλου 2, Τρίπολη.
Δηλώσεις συμμετοχής: Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Αντιόπη-Ζωή Μαργιά, (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Κέντρο Πρόληψης: 2710235243.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.