Επικαιροτητα

Αργολίδα: Προφυλακίστηκαν ο 46χρονος δράστης για ασέλγεια και οι γονείς του 5χρονου

Ιδιαίτερα επικίνδυνος κρίθηκε σήμερα στο Ναύπλιο, με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα  και προφυλακίσθηκε ο 46χρονος από το Άργος που ασελγούσε σε 5χρονο παιδί.

Με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα  προφυλακίσθηκαν επίσης και οι αλλοδαποί γονείς του 5χρονου παιδιού από την Ρουμανία καθώς από πληροφορίες που έχουμε, διαπιστώθηκε πως γνώριζαν την όλη κατάσταση και συνεργούσαν!!!

Oi κατηγορίες με τις οποίες προφυλακίστηκε ο 46χρονος είναι ασέλγεια ανηλίκου έναντι αμοιβής και επίδειξη παιδικής πορνογραφία, ενώ οι γονείς ως άμεσοι συνεργοί σε ασέλγεια ανηλίκου έναντι αμοιβής. 

Ο 46χρονος δράστης και ο 29χρονος πατέρας του 5χρονου θα μεταφερθούν στις φυλακές της Τρίπολης και η 30χρονη μητέρα του παιδιού στις φυλακές Κορυδαλλού.

Δράστης και πατέρας δήλωσαν πως είχαν σεξουαλικές σχέσεις έναντι αμοιβής. Ο αυτεπάγγελτα διορισμένος δικηγόρος του δράστη κ. Γιάννης Λαμπρόπουλος ζήτησε  πραγματογνωμοσύνη για την ψυχική υγεία του κατηγορουμένου καθώς διαπίστωσε πως έχει διαταραγμένη ψυχική ισορροπία.

Το παιδί μαζί με τ΄αδέρφια του θα φιλοξενηθούν στο "Χαμόγελο του Παιδιού".

 

ΠΗΓΗ: argolikeseidhseis.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.