Επικαιροτητα

Γνωστός από video στο youtube ο 5ος νεκρός!

Ο 5ος νεκρός από την κακοκαιρία που έπληξε τη χώρα, είναι ο 30χρονος Σπύρος Βαλιμήτης, ο οποίος έγινε γνωστός σε όλη την Ελλάδα με τον χαρακτηριστικό τρόπο που διαφήμιζε την ταβέρνα του.

 Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι πνίγηκε όταν περίπου στις 8:00, επεχείρησε να διασχίσει με το αυτοκίνητό του φουσκωμένο χείμαρρο στο χωριό Βρυσούλες και παρασύρθηκε.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις, όλα δείχνουν ότι ο άτυχος άνδρας κατόρθωσε να βγει από το αυτοκίνητο, αλλά παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και βρέθηκε το πτώμα του στις 10:30 το βράδυ να έχει ξεβραστεί στο ποτάμι Φόνισσα, πολλά χιλιόμετρα μακριά, στο χωριό Καμάρι Ξυλοκάστρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 30χρονος ιδιοκτήτης ταβέρνας είναι το πέμπτο θύμα από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας, καθώς την Τετάρτη έχασαν τη ζωή τους δύο γυναίκες στην Καλαμάτα και ένας 77χρονος βοσκός στη Λακωνία, ενώ την ίδια ημέρα είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του (επίσης στην Καλαμάτα) και ένας 90χρονος από παθολογικά αίτια.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.