Επικαιροτητα

Συγχαρητήρια παράταξης «Τρίπολη-Αλλάζουμε τα δεδομένα» σε Κωστοπούλου

Η παράταξη «Τρίπολη-Αλλάζουμε τα δεδομένα» εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην Τριπολίτισσα αθλήτρια του ταεκβοντό του Αθλητικού Ομίλου Πολεμικών Τεχνών Τρίπολης Ιωάννα Κωστοπούλου, για το δεύτερο χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε.

 Ακολουθεί η συγχαρητήρια επιστολή:

Η παράταξη «Τρίπολη-Αλλάζουμε τα δεδομένα» εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στη συμπολίτισσά μας Ιωάννα Κωστοπούλου αθλήτρια του ΑΟΠΟ Τρίπολης, η οποία μας έκανε υπερήφανους κατακτώντας 2  χρυσά μετάλλια  στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων taekwondo και στην κατηγορία +75kg Βετεράνων Γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα taekwondo – ITF.

Η τεράστια επιτυχία της Ιωάννας έρχεται ως συνέχεια της ανοδικής πορείας του αρκαδικού αθλητισμού σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα. Η κατάκτηση των 2 χρυσών μεταλλίων αποτελεί επιβράβευση των κόπων της και παράδειγμα στους υπόλοιπους αθλητές, ότι καταβάλλοντας προσπάθεια, κάθε στόχος όσο δύσκολος και να φαντάζει στην πραγματοποίηση του, είναι εφικτός με σκληρή δουλειά.

Ιωάννα σε ευχαριστούμε για τη χαρά και  την περηφάνια που γέμισες τους Τριπολίτες και σου ευχόμαστε να συνεχίσεις στο δρόμο των επιτυχιών και των διακρίσεων διαφημίζοντας παγκοσμίως τον τόπο μας, τον Δήμο μας.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.