Επικαιροτητα

H παρέλαση για την Άλωση της Τριπολιτσάς (VIDEO)

Με σύμμαχο τον καιρό και παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 25/9 η παρέλαση για την Άλωση της Τριπολιτσάς.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην Πλατεία Άρεως στην Τρίπολη για να παρακολουθήσει την παρέλαση για την 195η επέτειο από την Άλωση της Τριπολιτσάς.

Στην παρέλαση παρόντες μεταξύ άλλων ήταν και ο Υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, βουλευτές του νομού απ'όλα τα κόμματα, αλλά και από γειτονικούς νομούς, ενώ συμμετείχαν σχολεία της Τρίπολης, του Λεβιδίου, της Νεστάνης και του Σταδίου Τεγέας, όλα τα χορευτικά σωματεία της πόλης καθώς και σύλλογοι, φορείς, οι πρόσκοποι και ο στρατός.

Επίσης συμμετείχαν οι
Φιλαρμονικές του Δήμου Τρίπολης, του Δήμου Μεσσήνης και της Αστυνομίας ενώ είχαν έρθει αντιπροσωπείες χορευτικών και σωματείων από την Πάτρα. Εντυπωσιακές οι παραδοσιακές στολές των χορευτικών αλλά και των παιδιών από τα σχολεία τα οποία έλαβαν ζεστό χειροκρότημα από τους επισήμους και τον κόσμο.

 

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.