Επικαιροτητα

13χρονος και 17χρονος έκλεβαν καύσιμα και ηχοσυστήματα από ΙΧ

Μέσα σε λίγα λεπτά «ξάφρισαν» από τρία αυτοκίνητα χρήματα, καύσιμα και ηχοσυστήματα!



Τα μηχανήματα ήχου που ήταν φορτωμένα στο αυτοκίνητο του 17χρονου κίνησαν υποψίες στους αστυνομικούς του τμήματος Κάτω Αχαΐας και το σταμάτησαν για έλεγχο.

Οι δυο επιβάτες δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν την προέλευσή τους και προσήχθησαν στο τμήμα, όπου αποκαλύφθηκαν οι τρεις κλοπές που είχαν κάνει.

Αρχικά, οι δυο ανήλικοι είχαν διαρρήξει την πόρτα ενός αυτοκινήτου στην Πάτρα και είχαν αρπάξει δύο ενισχυτές και ένα usb stick, ενώ παραβίασαν και την τάπα του ρεζερβουάρ από το οποίο «ρούφηξαν» 20 λίτρα βενζίνης. Μετά, διέρρηξαν ένα σταθμευμένο φορτηγό στην Κάτω Αχαΐα και έκλεψαν από μέσα 30 ευρώ και στη συνέχεια παραβίασαν ένα κατασχεμένο φορτηγό στις αποθήκες του Τελωνείου Πατρών και άρπαξαν ένα ενισχυτή ηχείων αυτοκινήτου και μια πηγή ηχοσυστήματος!

Όλα τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες και σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Οι αστυνομικοί αναζητούν και τους γονείς του 13χρονου, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.